Programma van 1 tot 7 nov. 1918



Brochure

Bron: FelixArchief nr. 1968#912

Deze tekst werd automatisch gegenereerd op basis van gescande pagina’s met OCR-software. Door de diverse historische lettertypes gebeurde dat niet altijd foutloos.

Toon alleen de facsimile’s van dit programma


J{et J)riemeisjesusr

1 November (Allerheiligen) en gjondag 3 November

om 4 en 6 tik torenuur

Maandag 4, 2)insàag 5 en î)onderdag 7 November fs/3 om 8 1/ torenuur

prijs: ù.25

J{inema Zoologie


88-96, Lozanastraat,

15, Huidevettersstraat

en 20 Bijhuizen

De Grootste en Bestgekeride

VERVERIJ en WHSSCRERIJ i

Reinigen en in '1 nteuwwasschen van kleederen en kosturaen. Verzorgde bediening, het fatsoen wordt behouden. — De grootste specialiteit ter plaatse voor het verven van gemaakte kleederen en kostumen en nieuwe stoffen voor den verkoop. Ook wollen sarglën voor mantels.

DE BESTE PRODUKTEN DE MEEST BEKWAME WERKLIEDEN I SPECIALE INRICHTINGEN en ORGANISATIE!

Radicale Verbetering

In den dienst der

COLS est ÜÂNGHETTEN

minder sleet en stijver dan vroeger.

~W eridvciis

ROUSSEAU

. - . 1 4, Offerandestraat, 1 4 11

Specialist voor Chronometers en met repetities. Verandering van Durwerken in armbanden-uurwerken

Aide Zwitsersche uurwerken en Fransche pendulen door het huis verkocht hebben 3 JAAR waarborg.

XANTOS

KOOPT A la la E S-

Komt zien naar onze Uitstallingen

Hoogste Prijzen 105 MEIR 105 Hoogste Prijzen

Guillaume CAMPO

Kunsthandel

Oude en hedendaagscbe schilderijen

Adres en bijzondere Kunstgalerij

Parochiaaustraat, 4

ANTWERPEN

Bestendige Tentoonstellingen: van 11 tot 6 ure Zaal Wijnen, Meir, 47.

Galerie Lamorinière, Meir, 75. Zaal Buyle, Meir, 129.

Salon Campo, Leopoldstraat, 51. Schattingen, Waardeeringen, Openbare verkoopingen, enz.

De personen welke oude of moderne schilderijen wenschen te verkoopen beta-lencommissie alleen ingeval van verkoop.

Schoonheidsgesticht

3. BOUELASTfiAAT

SCHOONHEIDSVERPLEGINQ en PRODUKTEN voor de TINT, MANUCURE — MASSAGE. HAARVERF HENNÉ Modellen voor het nieuw Coiffure

Lava Gebroeders

PAPIERHANDEL

MßovCMKIi

Jfopland 22, Antwerpen

REGISTERS, DAGBOEKEN, KOPIJBOEKEN,

KLASSEERDERS, enz.

I Beste zegellak in verschillende kwaliteiten.


WW

Jacques BOL Electriekwerker

Bijzonder door HH. Oogmeesters aanbevolen Leveraar van het Sterrekundig Genootschap

St. Jacob.

straat |g Brillen en

21 ||f tMft Neusnijpers

bij de III Hy In alle

St. Jacobskerk Antwerpen

soorten

GLAS-NEUSN1JPERS in eleganten vorm en goed passende.

Steeds voordeelige prijzen. Vakkundige bediening.

Si KLKCTRISCHE ARTIKELEN

Het magazijn is open van 9 ure tot 20 ure (T.U.). — Gesloten op Zon- en Feestdagen.

ECOLE SPECIALE

BIZON DERE SCHOOL i 9, HOPLAND, 19

ANTWERPEN

Vlaamsch of Duitsch » Fransch

of Engelsch » Spaansch » Machienschrift

of Snelschrift » Boekhouden

5 Fr. per maand

(2 lessen per week)

Bizondere Lessen 2,50 Fr. per les. Prospectus N° 7 Op aanvraag.

NIEUWE LEERGANGEN Men meldt dat er nieuwe leergangen gevormd worden van Vlaamsch, Duitsch, Fransch, Spaansch en Engelsch alsook van Boekhouden, Handel, Snelschrift en Machienschrift. — De prijzen dezer leereangen zijn vastgesteld op 5 fr. per maand, aanvang 1 en 15 November 1918. — Inschrijvingen worden aangenomen in de ECOLE SPECIALE, HOPLAND 19.

Voorbereiding tot het exaam van Boekhouder en Expert-Boekhouder te Brussel. De Bestuurder,

J. VAN SCHAEREN.

LEDERPAPIEREN

Chagrijn-, Moiré« en aiie Fantaziepapieren

NOODIG VOOR HET VERVAARDIGEN VAN

BRIEVENTASSCHEN, OMSLAGEN voor PASPOORTEN en COMITE1TSKAARTEN, GEWONE-en PRACHTDOOSJES, BOEKJES, BINNENWERK van SCHOENEN, ELEKTRISCHE PILES, enz., enz.

BLINKEND, MARMER- en MOZAÏEK PARI ER

Inpakpapieren - Karton

te -verlcrij oren:

Groothandel in Gekleurde en andere Papieren

OTTO VENIUSSTRAAT, 5, ANTWERPEN

Ï99*-9990*909


Het Driemeisjeshuis

Franz Schubert Jenny Baron Schober Nicolo Paganini

Tschöll Henny Vogl Graaf Scharntorff

Fanny Guiditta Grisi Schwind Nowotny

Franz Schubert, de geniale toondichter, woont te Weenen en zijn genie wordt door zijne medeburgers maar weinig gewaardeerd; zij kennen hem slechts als arme muzikant, aan wie geen enkel meester-vakman zijne dochter als vrouw zou geven.

De oude Tschöll, meester-glazenmaker van het Hof, is zeer streng voor zijne drie dochters, Jenny, Henny en Fanny, die Schubert, wegens zijne schoone muziek, hoog vereeren.

Baron Schober, ook een van den kleinen kring vrienden, die hem soms in groote nood bijstaan, heeft betrekkingen met eene balletzangeres, die hij met zijn rijtuig aan den schouwburg gaat afhalen; doch bij vergissing stijgt de beroemde danseres Guiditta Grisi in het rijtuig en beide jonge lieden komen alzoo in kennis en besluiten eene poets te bakken aan graaf Scharntorff, den verliefde van Grisi.

Schubert werkt in zijne bescheiden woning en zijn gebuur, even arm als hij, smeekt hem op zijn kind te willen waken, terwijl hij een geneesheer gaat halen. Het vroolijke leven, dat Schubert omringt, vindt weerklank in diens ziel; de ijlkoortsen van het kind dienen hem tot toon en melodie, en hij wrocht « Elzenkoning ». Ten huize van Tschöll speelt hij zijne schepping voor, en behaalt groote bijval.

Graaf Scharntorff, ten volle bewust dat het hem aan jeugd en schoonheid ontbreekt, is buitengewoon jaloersch, en, daar Grisi dikwijls afwezig is op de afspraak, zoo moet zijn spion Nowotny trachten te ontdekken welke man zijn geluk verstoort, lntusschen komen de verliefde dochters van Tschöll met hunne minnaars ten huize van Schubert bijeen. Fanny heeft geen minnaar en vergezelt slechts hare zusters opdat vader geene argwaan zoude hebben. Te midden der zonnige liefdesidylle komt de oude Tschöll binnen. De twee vrijers verdwijnen onder de tafel en op zijne vraag wat zijne dochters hier verrichten, bekomt de gestrenge vader het antwoord dat zij zangles nemen bij Schubert.

Wanneer allen vertrokken zijn, zit Schubert alleen; Fanny komt plots binnen en geeft den verrasten, schüchteren man eenen maischen zoen om hem te bedanken, daar hij inging op de leugen tegenover haren vader. Deze zoen is eene gebeurtenis welke de kalmte zijner ziel verstoort.

Baron Schober geniet met volle teugen van graaf Scharntorff’s geluk; daar stormt de goede Schubert binnen om de verliefden te verwittigen dat de graaf met Nowotny in de zaal komt. Schober verdwijnt ijlings. Schubert gebaart dansles aan Grisi te geven en Nowotny krijgt voor zijne ontdekking eene pijnlijke belooning, in plaats van klinkende munt.

In Schubert’s zachte, diepvoelende ziel verschijnt Fanny’s beeld steeds sterker, en de hoop eens de gelukkige echtgenoot van dit meisje te worden komt in hem op. Zoo zit hij tevreden nevens Fanny op het koncert gegeven door Paganini, die, door het gezang zijner viool, het hoofd aller Weensche meisjes op hol brengt. Schubert bemerkt niet dat het gevaarlijke vergift ook stilaan in Fanny’s hart dringt; hij is te zeker van haar en vermoedt niet dat de vrouwen zoo gemakkelijk hunne innerlijke gevoelens kunnen verduiken.

Bij Tschöll heeft het huwelijksfeest plaats van Jenny en Henny. Door jaloerschheid gedreven, k'omt Grizi om Schoberte bespieden, want zij gelooft dat hij Fanny boven haar verkiest. Zoo waarschuwt zij Fanny tegen Franz en bedoelt daarmede Schober. Fanny is ongelukkig, want zij denkt dat Schubert de Franz is die zoo dikwijls in ’t gevang gezeten heeft.

Schober tracht de zaak te regelen, en terwijl Schubert het door hem aan Fanny opgedragen lied « Aan u behoort mijn hart » speelt, zingt Schober de woorden. Gansch verrukt luistert Fanny, doch niet Schubert ontvangt de belooning, maar wel Schober. Zij kust den man. uit wiens mond zijde liefdewoorden hoorde. De eerste storm vernietigt al de geurende bloesems van Schubert’s liefde. Hij tracht bij scheppenden arbeid alles te vergeten en hij wrocht aan zijn opera. Wispelturig en oppervlakkig, zooals meest alle vrouwen, beseft Fanny de heiligheid en reinheid niet der liefde van Schubert en weet niet welke groote Smart zij hem heeft aangedaan. Wanneer Paganini haar nadert, verlaat zij huis, vader, eer en Schubert; alles laat zij achter en gaat met hem de wijde wereld in.

Gebroken, door den geliefde verlaten, keert zij na benige jarén terug. Vroeg gaat Schubert, die in zijne melodiën de vrouwen zooveel liefde schonk en er zelve zoo weinig ontving, het eeuwige leven tegemoet. Nog eenmaal ziet hij zijne Fanny, nog eenmaal klinkt zijn liefdelied, wegsmeltend, stervend, van zijne lippen..., dan sluiten zijne oogen... voor eeuwig.

Alsdan wanneer het te laat is, beseft Fanny eerst, hoe rein de liefde was, welke de man, die nu, onherroepelijk wegging, haar. toedroeg.


tt ft

I Gebruikt tijdens de Poos in de Örinkzalen:

Extra Gersten 1/2 0.30 I Koffie, 1.10

Blonde » 0.45 | Melk 0.90

3 Groseille, Grenadine 1.10 —- Limonade 0.60 S

BUITENGEWONE VERTOONINGEN

Op 1 November (Allerheiligen) en Zondag 3 Nov. om 4 en 8 1 /4 torenuur Maandag 4, Dinsdag 5 en Donderdag 7 Nov.

om 8 1/4 torenuur

WET BE SIEOEWERKIMG VAN

Heer FLOR ALPAERTS, Toondichter

Leeraar aan het Koninklijk Vlaamsch Conservatorium

Heer J. BOGAERT, Bariton

Leeraar aan het Koninklijk Vlaamsch Conservatorium

Mejuffer ALICE PEETERS,

Ie Prijs met de grootste onderscheiding aan het Kon. VI. Conservatorium

1. Stuk voor Orgel

2. Reis van Bethleëm naar Jerusalem

3. Marsch {in D) voor Orkest. Fr. Schubert

4. HET DRIEMEISJESHUIS. ledeei

Nieuwe muziekfilm, naar de beroemde operette, in 4 bedrijven Episoden uit het leven van Fr. Schubert Algeheel» en gelijktijdige muzikale aanpassing voor Zang en Orkest naar werken van Fr. Schubert Orkestbewerking van Mr. Willem DE LATIN

5. Drie Liederen a) Ave Maria )

b) De Reiziger Fr. Schubert

c) Serenade )

Heer J. Bogaert

6. HET DRIEMEISJESHUIS. 2e deel

Serloht voor de Avondvertoonlngen. — Om de muziekuitvoeringen niet te storen, zal het publiek dat de plaatsen van het Gelijkvloer» bezet, alleenlijk toegang hebben tot de Lavatorys en W. C. (voor dames en heeren) ingericht in den Wintertuin en In het Koffiehuis (toegang langs de Marmeren Zaal).

| Gebruikt tijdens de Poos in de Drinkzalen: |

I Extra Gersten 1/2 0.30 I Koffie, 1.10 g

Blonde » 0.45 ! Melk 0.90

E Groseille, Grenadine 1.10— Limonade 0.60 |j

7- Twee Klavierwerken: a) Moment Musical (in Cis)

b) Impromptu (in As) \ Mej. Alice Peeters

Fr. Schubert

8. HET DRIEMEISJESHUIS. 3e deel

Twee Liederen: a) Ongeduld

b) De Lindenboom

Heer J. Bogaert

9- Twee Liederen: a) Lentedroom 1

b) Elzenkoning 1

Heer J. Bogaert 10. HET DRIEMEISJESHUIS.

I Fr. Schubert

Fr. Schubert

4e deel

Tijdens de uitvoering der muzieknummers wordt het geacht Publiek verzocht de plaatsen niet te verlaten.

DE DEUREN DER ZAAL ZULLEN GESLOTEN BLIJVEN.

BERICHT: Het is streng verboden plaatsen voor te behouden.

Om stoornis te beletten, zal tijdens de avond-vertooningen de uitgang der Benedenplaatsen langs den Tuin; die der Gaanderijen langs de Statiepiaats geschieden.

L. W. Het bestuur voorbehoudt zich het recht den spelwijzer te veranderen.


Ave

Ave Maria! Milde Maagd,

Wil mij thans uwen bijstand geven,

Mijn hart dat op deez’ rotsen klaagt, Doet u zijn bede tegenzweven.

Ach, laat mij hulp en troost genieten, Opdat mijn harte ruste vindt.

O Maged, zie mijn tranen vlieten,

O Moeder, hoor een biddend kind.

Ave Maria!

Maria

Ave Maria! Zoete Maagd I De geesten die ons leed bescheren Door uw genadeblik verjaagd, Vermogen niet tot ons te keeren!

Wij buigen stil voor’t noodlot neder, Wijl nimmer ons uw troost onbreekt; O, moeder, werp uw blikken teeder Op ’t kind, dat voor zijn vader smeekt Ave Maria!

De Reiziger

Thans kom ik van ’t gebergte neer; Wat dampt het dat,

Wat bruist het meer!

Steeds treurig reis ik hier en daar,

En, immer vraag ik zuchtend, waar? De zonne schijnt mij hier zoo koud;

De bloem verwelkt het leven oud.

En wat zij zegge, leeg geschal,

Ik ben een vreemdeling overal.

Waar zijt gij, land mij voorbewaard. Gezocht, vermoed, en nooit ontwaard?

Het land, waarvoor mijn hart ontgloeit, Het land waar mijne roze bloeit?

Waar mijne vrienden wandlen gaan. Waar mijne dooden ’t graf ontgaan,

Het land dat mijne sprake spreekt,

O Land, waar zijt gij?

Steeds treurig reis ik hier en daar.

En immer vraag ik zuchtend, waar? Mij roept een stem ten allen kant,

Daar waar gij niet zijt, daar is uw land.

Serenade

Teeder vloeien mijne zangen Door den nacht tot u;

Liefje, hoor mijn zielsverlangen: Ach! Waar blijft gij nu? Vriendlijk wenken u de bladren In den maneschijn.

Hier zal niemand u verraden, Schoone maagdelijn.

Hoor het lied der filomelen:

Ach! hoe smeeken zij!

Met hun zoetste liefdekweelen Klagen zij voor mij.

Zij verstaan des boezems smachten, Kennen liefdesmart,

Roeren met hun zoete klachten Ieder teeder hart.

Laat u ook het hart bewegen Liefje, Kom tot mij:

Bevend vliegt mijn ziel u tegen: Kom, mijn heil zijt gij.

Lentedroom

lk droomde van bonte bloemen, Zoo als zij ontluiken in Mei,

Ik droomde van groene weiden, Van zangen van vogelgevlei,

En als de hanen kraaiden,

Zag ik verbaasd en strak:

’t Was buiten koud en donker. Daar krasten de raven op ’t dak.

Maar zeg, wie op de ruiten Die bloemen toch schildren mag? Gewis, gij lacht om den droomer Die bloemen des winters zag.

lk droomde van trouwe liefde,

Van eene schoone meid,

Van koozen en van kussen,

Van vreugd en van zaligheid.

En als de hanen kraaiden Ontwaakte ’t hart mij dra;

Nu zit ik hier alleenig En denke mijn droomen na.

Mijn oogen sluit ik weder,

Nog klopt mijn hart zoo warm;

Wen groent gij bladren op 't venster? Wen houd ik mijn schat in den arm?

Elzenkoning

Wie rijdt er zoo laat, door nacht en wind?

Het is een vader mei zijn lief kind!

Hij heeft het knaapje goed in den arm,

Omvat het veilig en houdt het warm.

« Mijn zoon, wat deert u, ge beeft als een riet? »

— « O vader, ziet gij d’Erlkoning niet?

„ Den Erelkoning, met kroon en sleep »

— « Mijn zoon, het is een nevelstreep;

» Kom, lieve knaap, kom mede nu.

» De schoonste spelen, speel ik metu.

» Veel bonte bloemen staan ginds aan ’t woud,

» Mijne moeder schenkt u kleêren van goud. »

— « O vader, mijn vader, ach! hoort gij dan niet, » Wat Erelkoning mij heimtijk biedt? »

— « Zij rustig, blijf maar rustig, mijn kind,

» In ’t dor gebladert ruizelt de wind. » '

— « Wilt gij, lief knaapje, met mij niet gaan?

» Mijne dochters schouwen u wachtend aan,

» Mijne dochters rijen ten dans, o mijn knaap,

>, En wiegen en zingen u zachtjes in slaap ».

— « O vader, mijn vader, ach! ziet gij toch niet » Erlkoning’s dochter in ’t zwart verschiet? »

— « Mijn zoon, ik zie het reeds lang,

» U maken die oude wilgen zoo bang.

» lk min u teer; mij heeft uwe schoonheid ontsteld, » En komt gij niet gaarn’, dan gebruik ik geweld. »

— « O vader, mijn vader, thans grijpt hij mij aan, » Erlkoning heeft mij zoo zeer gedaan! »

De vader huivert, hij rijdt als ontzind,

Hij drukt in d’armen het snakkende kind,

Bereikt den hof met moeite en nood,

In zijnen arm, lag het kind, reeds dood I


KINKHOEST VERKOUDHEID, VALLING

De hevigste aanvatten van Kinkhoest oj Slijmhoest genezen binnen de veertien dagen met

Christiana Balsem

en Siroop

Prijs: Remedie compleet tr. 2.5 O

Groote Engelsciie Apotheek

Faiconpiein 3a en Lange Koepoortstraat 24

ANTWERPEN

Lcd (Détpopoi

gptfepsoise

N. M. van Verzekeringen gesticht in 1900 VRAAGT GOEDE AGENTEN

voor hare nieuwe aideellng

KAPITALISATIE

GEMAKKELIJK WERK HOOG COMMISSIELOON

Leysstraat 19

ANTWERPEN

Verkoopzaal VflATSTflflT, 2, nabij de Graanmarkt

Bestuur: FRANS BAlLLEUL. Bureel open van 9 tot 12 en van 2 tot 5 uren

Alle Maandagen openbare verkooping ten 11 uren T.U. voormiddag, op de markt van het oud arsenaal, tegenover de Graanmarkt, te Antwerpen, van allerhande meubelen en mobilaire voorwerpen; en ten 3 1 2 T.U. namiddag, in de roepzaal Vaartstraat 2, allerhande oude en gebruikte goederen. De te verkoopen meubelen en alle andere goederen kunnen dagelijks ter roepzaal gebracht worden of zullen zonder kosien ten huize worden afgehaald, üezeverkoopmgen geschieden in de voordeeligste voorwaarden, zoo voor koopers als verkoopers. Voor alle inlichtingen zich wenden Vaaitstraat 2, of Begijnenvest 42, ten huize van i-tans Bailleul, een der oudste bestuurders van verkoopingen, die zich ook gelast met schattingen en verkoopingen ten huize bij steifgeval, uit oorzaak van vertrek, uitscheiding van bedrijf, enz, enz.

flniwBrjscne flitoscnooi

TOLSTRAAT 57 en 57'

Practische lessen over AUTO’s en ONTPLOFFINüSMOTOREN

Inschrijvingen alle dagen, van 9 1/2 tot 11 1,2 t. u. ’smorg. en van 4 tot 7 t u. ’s namid

Een volledig materiaal laat bijna uitsluitend practische lessen toe.

Kortelings opening van nieuwe Dag-, Avond- en Zondaglessen

™n°™ alle soorten ZEEPEN

(met Bandjes)

zooals Maische Zeepen, Witte Zeepen, Toilette Zeepen en al wat den wasch aangaat, zijn en blijven nog altijd Klapdorp, 51, Antwerpen en bfjhuizen: St. Antonlusstraat, I en Kathelijnevest, 12, Antwerpen.

Turnhoutschebaan, 85, Borgerhout in'T groot F. VAN DER STUYF in ’t klein

Brengt uwe OUDE HOEDEN naar de

V- HOEDENMAKER

H. VAN DE KERCKHOVE-VAN EYNDE

DAMBRUGGESTRAAT, 22, ANTWERPEN waar men er gansch Nieuwe Hoeden van maakt en naar het laatste model.

VWWWWWS

MEDEBURGERS,

LAAT U BEWAKEN DOOR

Waakdienst -De Nachtrondewelke U de meeste waarborgen geeft voor goede bewaking en vertrouwd personeel. Bureel: Jodenstraat 8, Open dag en nacht.

INSTITUUT GIR/OCUlDET

Tolstraat, 69, Antwerpen. (Tramlijnen 1, 3, 4,5.)

fïoudirpgleer - Darpskunst - Schoonbeidsoeïenirpgen Gewoorpten Gebruiker?

Te beginnen met Woensdag, 2 Oktober 1918, Herneming der Winter-leergangen, omvattende de aanleering van alle klassieke -, figuur- en moderne saloondansen. als: Een- en Tweestap, Bostango, Drie-Boston. Tango, Schotch-Time, Maxixe, Royal-Boston, Lulu-Fado Hésltation-Wals, Kanarie-dans, Fox trot

Inschrijvingen worden van af heden tot uiterlijk 30 September, dagelijks aangenomen iusschen 3 en 11 uren (Torenuur) - Bijzondere lessen in ’t Instituut en ten huize. —

— Prospectus op aanvraag —


1 Boucherie du Sudf

Huis van vertrouwen. — Gesticht in 1884

A Cornelissen-/\erts

85, ZUIDERLEI, 85, /ANTWERPEN

Beste kwaliteit VLEESCH aan matige prijzen

Strait Is:en voor Zoeten en Rooken

Men bestelt ten huize

j}he dagen verkrijgbaar

VLEESCHBOUILLON aan 0.40 de liter

Brouwerijen ARTOIS

Naaml. Maatschappij

Magazijn:

LEUVEN Depots van Antwerpen - Bureel:

62, Vlaamsche Kaai, 62

25, Qijzelaarsstraat, 25 i,

BOCK » PILSEN = FONCEE (Munich) DUBBEL GERSTEN (Bavière) en B S T bijzonder tafelbier in vaten en in flesschen BOCK*PILSEN, in verbruik ALHIER

STOOM VERWERU EN 3LEEKERU

lOOFOH’jlS PfllKAANStRAPT 108 FA8KIEft£b fADPlFKSFRAAT. 34 NTWERPEN

R'JHyiZ'Ili IN STAD EN P'ÎOVINCIE

Vertrekuren der treinen ANTWERPEN-BRUSSEL 5.37 — 8.45 2.20 — 5.37 8.56 torenuur.

Vertrekuren der treinen BRUSSEL-ANTWERPEN 5.58 — 8.10 - 12.30 - 5.43 — 11,38 torenuur.

DE BESTE TOILETZEEP blijft nog altijd

Wacht U voor namaaksels. — Eenig depothouder der

Zeepziederij RASSE Brussel

VELDSTRAAT, 54, BORGERHOUT

DUCHEYNE Eiermarkt, 35,

ANTWERPEN

en leekeninpo op Kleefleren en Bloezen.

— Damen-N ieuwigheden — POINT'S ehIRS KANTEN

18229782


KINEMA ZOOLOGIE

AANSTAANDE WEEK

Voorde eerste maal in België

De CSIKOS

Ophefmakend Dramatisch filmspel in 4 deelen

PRACHTIGE FILM

VERWACHT

ROZEN uit het NOORDEN

met HENNY PORTEN

in de hoofdrol

Jan Boucherij. Pr. A. N. 54509 30-10-18.